Schoonmaak-service

schoonmaak-service

Schoonmaak-service oude woning

Onze schoonmaak-service verzorgd de schoonmaak van uw oude woning. Wij nemen deze schoonmaakwerkzaamheden graag uit handen en bieden u verschillende schoonmaakniveaus aan:

  • Naloopschoonmaak: ‘bezemschoon’ opleveren.
  • Spik en span: zeer grondige schoonmaak op maat. Alle kamers en trappen stofzuigen, oppervlakken afstoffen, badkamer en toilet(ten) van voor tot achter soppen, de keuken een grote beurt geven; u geeft aan wat u graag gedaan wilt hebben en wij zorgen ervoor.
  • Opleverschoonmaak: tapijt, ondervloeren, zeil, laminaat van de vloeren en trappen verwijderen en afvoeren. Oude meubels die u niet meer wilt meenemen kunnen we afvoeren. Behang kunnen we afstomen en tevens worden spijkergaatjes gevuld en maken wij de woning klaar voor oplevering.

schoonmaak-service

schoonmaak-service

Schoonmaak-service nieuwe woning

Ook voor de nieuwe woning kunnen wij wat betekenen voor u. Na een verbouwing kunnen wij uw woning ook compleet schoon maken voor dat de verhuizing plaats vind. Onze schoonschoonmaak-servicemaak-service word gedaan door ons eigen schoonmaakbedrijf.

Eventueel schuur, garage en tuin opruimen kan ook verzorgd worden door ons.

Tuin aanleggen doen wij ook evenals tuinen bestraten. Ons externe klusbedrijf met connecties met hovenier, tuinman en stratenmakers verzorgd dit voor ons.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met B&B Verhuizingen: 06-41695265.