Kantoorverhuizingen

Kantoorverhuizingen en projectverhuizingen zijn vaak complexe gebeurtenissen. Een uitgebreide en vakkundige voorbereiding en uitvoering is hierbij heel belangrijk. Gelukkig heeft u met B&B Verhuizingen een vakbekwame en betrouwbare partner, die voor bijna elk vraagstuk een oplossing weet.

Voorbereiding
Een gesprek met onze projectmanager zakelijke verhuizingen is vrijblijvend en kostenloos. Door middel van dit gesprek krijgt u een goed inzicht in de mogelijkheden, de tijdsduur en de kosten van uw (interne) bedrijfsverhuizing. Daarnaast kunt u in dit gesprek al uw wensen kenbaar maken omtrent uw bedrijfsverhuizing. Een goede voorbereiding is essentieel voor een perfecte verhuizing.

Verhuizing
De coördinatie van uw bedrijfsverhuizing kunt u zelf doen, maar u kunt dit ook overlaten aan onze projectmanager. Zo heeft u tijd voor andere belangrijke zaken. Het is bij B&B Verhuizingen tevens mogelijk om uw zakelijke verhuizing buiten kantooruren te laten plaatsvinden, zodat de verhuizing niet ten koste gaat van de bedrijfsvoering. Tijdens de verhuizing maakt B&B Verhuizingen gebruik van professioneel verhuismateriaal. De verhuismaterialen die door B&B Verhuizingen worden aangeleverd zijn van een zeer goede kwaliteit (alleen dubbelgolf verhuisdozen) en schoon.

Diversen bedrijven en kantoren die we in de loop van de tijd verhuist hebben zijn zoal: Flowserve Etten-Leur, Flowserve Spijkenisse, IVECO importeur Hazeldonk, Dosign Engineering Tilburg, TNT post Oosterhout, KIN installatietechniek Oosterhout, KIN installatietechniek Rijen.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met B&B Verhuizingen tel. 06-41695265.