Particulieren

Gemiddelde mensen verhuizen niet zo vaak. Voor u als particulier een dus niet zo veel voorkomende gebeurtenis, echter voor de vakmensen van B&B Verhuizingen een dagelijkse bezigheid. Bij B&B Verhuizingen kunt u terecht voor een breed scala aan diensten. Zo kunt u bij ons terecht voor het verhuizen van slecht 1 meubelstuk, maar ook voor compleet verzorgde verhuizingen. Bij iedere particulieren verhuizing kan B&B Verhuizingen rekening houden met uw specifieke wensen.

Voorbereiding

Het is verstandig om, voordat u een verhuisovereenkomst aangaat, een gratis prijsopgaaf te laten uitvoeren. Tijdens de prijsopgaaf inventariseert een medewerker van B&B Verhuizingen het aantal meubelstukken en verhuisdozen dat verhuisd dient te worden. Tevens kunt u met hem afstemmen welke aanvullende diensten er door B&B Verhuizingen geleverd moeten worden (inpakken, demontage/ montage, enz.). Na afloop krijgt u van onze medewerker een inzicht in de kosten van uw verhuizing. De prijsopgaaf van B&B Verhuizingen zijn overigens vrijblijvend en kosteloos.

get_thumbnailinpakpapier

Verhuizing

Tijdens de verhuizing maakt B&B Verhuizingen gebruik van professioneel verhuismateriaal. Al onze wagens beschikken over een laadklep, en zijn voorzien van voldoende verhuisdekens, hondjes, steekwagens en rolcontainers. De verhuismaterialen die door B&B Verhuizingen worden aangeleverd zijn van een zeer goede kwaliteit (alleen dubbelgolf verhuisdozen) en schoon. Tevens krijgt u voor het inpakken van uw servies en glaswerk ongebruikt inpakpapier aangeleverd als u dit wilt.

 Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met B&B Verhuizingen: 06-41695265.